SAP Business One Roadshow

SAP Business One Roadshow konzultációt szervezünk érdeklődő cégek részére. Az elmúlt évek alatt végzett SAP rendszer bevezetéseink során több ezer kérdésre választ és megoldást adtunk ügyfeleinknek. Több, mint 30 különböző üzletágban vezettünk be SAP rendszereket, melyek egy része nem csak kereskedő, szolgáltató, de termelő cégek is voltak. A lehetőségek és megoldások megismerése által sokkal többet tudhat meg az SAP vállalatirányítási rendszer rugalmasságáról, hasznosságáról, valós környezetben nyújtott teljesítményéről, mint több órányi marketing körút során. Élő rendszermegoldásokat lehet megtekinteni.

Gyorsan bevezethető, skálázható,

nagy teljesítményű és igen megbízható alkalmazás.

A beszélgetés alkalmával rövid célirányos cégátvilágítást és rendszerfelmérést is végezhetünk egyúttal, megismerve az adott vállalkozás igényeit, problémáit. Megismerhetik a lehetőségek mellett többek között az SAP rendszer bevezetésének átlagos várható időtartamát, költségeit, részleteit is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és részt venne egy ilyen konzultáción, keressen meg minket elképzeléseivel és regisztráljon a honlapunkon!

Mosaic Business System Kft. az OnLive IT Kft-vel együttműködésben.