Starter Package ismertető

header_image_starter
GYORS INDULÁS, ALACSONY KÖLTSÉGEK, TÁG LEHETŐSÉGEK, AHOGYAN FEJLŐDŐ VÁLLALKOZÁSA IGÉNYLI

Talán hallotta már, milyen remek megoldásokat nyújtanak az SAP® rendszerei, amelyek hatékonyabb, olcsóbb és okosabb vállalatvezetést tesznek lehetővé. Ezeket az előnyöket nem csak a nagy cégek élvezhetik, hanem cég mérettől függetlenül mindenki számára elérhetővé váltak: az SAP ügyfélkörének több mint 77 százalékát a kis és közepes méretű cégek adják, pont mint az Öné.

Az SAP® Business One Starter csomag létrehozásával, az SAP még szélesebb körben elérhetővé tette a teljes körű vállalatirányítási megoldásokat és előnyeiket. A Starter csomag a gyakorlatban már kiválóan helytállt SAP Business One limitált verziója. Azon cégek számára jött létre, akik szeretnének élni egy meghatározó piaci megoldás minden előnyével, azonban nem elég nagyok annak teljes tudásának kiaknázásához, és nem szeretnének fizetni azért, amit nem használnak. A Starter csomag azoknak ideális, akiknek több kell egy egyszerű könyvelő vagy nem integrált programoknál, és ki szeretnék használni a teljes integráltság előnyeit.

Az 5 felhasználóig tervezett SAP Business One Starter csomag ideális azoknak, akik nagyobb hatékonyságra, átláthatóságra és irányításra vágynak, anélkül, hogy előre tartaniuk kellene attól, hogy mi lesz, ha kinövik a szoftverünk korlátait. Vállalkozása üzleti igényei meghaladják a Starter csomag lehetőségeit? Semmi probléma. Bármikor átválthat az SAP Business One teljes verziójára, anélkül, hogy új bevezetést kéne végrehajtania, az ezzel járó költségekkel együtt.

iphone2