Új SAP megoldások

Az új évtized új kihívásokat is jelent. Az SAP Business One egyet jelent a minőségi termékekkel, a minőségi vállalatirányítási szolgáltatásokkal. Világunkban kiemelt a környezetvédelem és a költséghatékonyság. 2020-ra globális felmérés szerint a cégvezetők a következőket tartják fontosnak:

Valósidejű döntés előkészítés szükséges és ennek megfelelő rendszerek, analitikus háttérre építve. Az SAP Business One kiváló eszköz a projekt menedzsmenthez, workflow menedzsmenthez és a termelésirányításhoz is. Méretre-szabási lehetőségei pedig egészen rendkívüliek.

Az üzletágak többségében fenntartható, korszerű, integrált logisztikára van szükség. Ebben szintén nagy segítség lehet az SAP Business One rendszer alkalmazása.

Adaptációra és rugalmasságra van szükség. Miközben a gazdasági élet folyamatosan változó környezetet jelent, ez azt is jelenti, hogy a változó igényeknek meg kell felelni. A folyamatos fejlődés új technológiákat jelent, melyek a jövőképet is hordozzák. Itt kiemelnénk azt, hogy az SAP Business One rendszer akár az adatféleségek szempontjából is bővíthető és 3 féle riportgenerátor, többek között a Crystal Reports is a rendszer moduljai közé tartozik. Az intelligens technológiák elősegítik a gyors, igényekre szabott elemzések készítését.

SAP Business One: Gyorsan bevezethető, skálázható,

nagy teljesítményű és igen megbízható alkalmazás.

Az együttműködés új értékeket teremt. Mint szolgáltató cégek a Mosaic Business System Kft. együttműködésben az OnLiveIt Kft-vel a rendszer-bevezetési és karbantartási szolgáltatások teljes skáláját kínálja ügyfeleinek. A gyártó cégektől a projekt menedzsment cégekig, a kereskedő cégektől a szolgáltató cégekig számos üzletágban vezettünk be SAP rendszereket.

Minden egyes vállalkozás átvilágításához szükséges a kidolgozott bevezetési módszertan és rendszerszemlélet, melyhez az SAP hagyományokra építve számos

alternatívát fel tudunk ajánlani.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné megismerni az SAP Business One rendszert, regisztráljon honlapunkon!

Mosaic Business System Kft. az OnLive IT Kft-vel együttműködésben.